Vizită de studiu

La data de 21.08.2015 s-a finalizat prima etapă a activității 4.2 ,,Vizita de studiu în cadrul instituțiilor care implementează programe de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități din Iași România”.

IMG_5227IMG_5290IMG_5236IMG_5245

Astfel o echipă formată din 11 membrii dintre care 4 tineri cu dizabilități, 4 însoțitori ai acestora, 3 membri  ai echipei  inclusiv invitați din România în perioada 19-21.08.2015 au participat în cadrul  unui workshop  ,,Accesibilitatea o șansă pentru fiecare” conform agendei  participanții au realizat o vizită de studiu  la Centrul  Diecezan Caritas Iași, aici au fost  prezentate  exemple de accesibilitate în educație, recuperare medicală, formare profesională și plasarea forței de muncă în structuri de economie socială. Ziua s-a finalizat cu o vizită la Mănăstirea Hadâmbu  din regiunea Iași.

A doua  zi programul a început cu vizita  de studiu la Centrul Regional de Reabilitare pentru copii și tineri cu dizabilități ,, Steaua Speranței ”  Iași   proiect din cadrul Fundației ,, Star of Hope” România, unde au fost analizate  subiecte ce vizează : accesibilitatea în educație, asociere pentru lobby și advocacy sprijin în consilierea persoanelor afectate.

IMG_5297IMG_5303

Persoanele  participante au cunoscut  o parte a grupului de dansatori  în fotoliu rulant  din România, astfe  au  trasat liniile unei  viitoare colaborări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: